BOGFØRING OG BOGHOLDERI

Der stilles store krav til virksomhedernes regnskaber og administration af dette fra det offentliges side. Der kan vi hos JBL Revision hjælpe dig med. Så kan du få frigjort tiden til at lave det du er god til i stedet for at sidde med hovedet begravet i bilag.

Vi ved det kan være specielt tidskrævende for mindre virksomheder hvor der kun er en indehaver eller få ansatte. Vi hjælper dog til hos både små, mellemstore og større virksomheder. Så lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

FÅ ASSISTANCE TIL FORSKELLIGE YDELSER

Når du bruger os til bogføring kan vi tilbyde assistance med:

  • Bogholderi
  • Håndtering af bilag og regnskabsmateriale
  • Momsregnskab
  • Lønbehandling

Vi kan assistere dig på flere forskellige måder. Vi kan styre bogføringen i vores eget system. Dette system kan være grundlaget for din virksomheds kasserapporter eller bilag. Vores system kan også elektronisk og automatisk indrapportere kasserapporter i vores elektroniske kassekladde. Så skal du ikke selv huske at sende rapporterne.

Har du dit eget bogholderisystem kan vi hurtigt omstille os og benytte dit system. Vi har mange års erfaring og har i denne periode tillært os kompetencer inden for de fleste bogholderisystemer.

Sidste løsning er at at vi hjælper dig igennem et internetbaseret bogholderiprogram. Gennem grundig dialog finder vi sammen frem til hvad der er den optimale løsning for dig og din virksomhed.

FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Vi ved godt at alle vores kunder er forskellige og har forskellige behov. Derfor skræddersyer vi sammen en løsning der passer til dig og din virksomhed. Sådan kan vi hjælpe dig bedst muligt.

Kontakt os på telefon 40 20 28 47 eller send os en mail på jl@secher-partnere.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.